Yritys

Tecinspire syntyi vuonna 2017 ajatuksesta hoitaa ohjelmistoprojekteja oikein, läpinäkyvästi ja asiakaslähtöisesti.
Ravistelemme ohjelmistoalaa äärimmäisen avoimella asiakaskommunikoinnilla. Asiakkaillamme on täysi läpinäkyvyys projektin etenemiseen, osatehtäviin, tekijöihin ja toteutuneisiin työmääriin.

Missiomme on tuottaa tasokkaita ja tarpeellisia sovelluksia asiakkaan tarpeeseen.

Arvomme on olla avoimia, rehellisiä ja ketteriä. Välitämme työntekijöistä ja asiakkaistamme. Pidämme lupauksemme ja viestimme avoimesti.

Visiomme on edistää vastuullista tulevaisuutta auttamalla asiakkaitamme tuottamaan merkityksellisiä tuotteita.

Luotettava kumppani

Kehitämme huippuluokan sovelluksia uusimmilla teknologioilla ja alan parhaalla asiakastyytyväisyydellä. Kokeneilla ammattilaisillamme on yhteensä yli 100 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä, johtamisesta, terveydenhuollon järjestelmistä ja markkinoinnista.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja.

Olemme Luottoluokitukseltamme AA-luokan yritysLuotettava KumppaniSuomen yrittäjien jäsenyritys sekä Business Finlandin ja Business Oulun hyväksymä palveluntarjoaja.

Ketterän kehityksen lisäksi autamme asiakkaitamme mm. liiketoiminnan kehittämisessä, palveluiden tuotteistamisessa ja markkinoinnissa. Autamme mielellämme yritystäsi uuteen nousuun digitalisaation polulla. Ensimmäinen kokous on aina ilmainen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit lukea palveluistamme ja käyttämistämme teknologioista lisää täällä.

Tecinspiren porukka 2020.
Teemu Kivioja

Teemu Kivioja

Toimitusjohtaja, myynti, perustaja

22 vuotta kokemusta tuotekehityksestä joista 19 vuotta johtavassa asemassa. Johtanut 36 hengen kehitysyksikköä globaalisssa toimintaympäristössä.

Erikoisosaaminen:

  • Innovointi, suunnittelu, prototypiointi
  • Web- ja mobiilisovellukset
  • Liiketoimintamalllit, strategia, markkinointi, johtaminen
  • Valmennus, konsultointi
  • Tuotehallinta, asiakashyötyjen kuvaaminen
  • Ketterät menetelmät: Kanban, Scrum, Lean
  • Terveydenhuollon kehitys ja standardit, mm. Medical Device Directive

Puhelin +35850 547 9571