Mobiili- ja websovellukset

Ideasta sovellukseksi ketterästi ja nopealla aikataululla? Olemme kehittäneet lukuisia sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Ideasi riittää alkuvaiheessa, me hoidamme tarvittaessa toteutuksen lisäksi määrittelyn ja suunnittelun sekä autamme sinua liiketoimintamalleissa ja palvelujen tuotteistuksessa.

Kehittämiämme sovelluksia on käytössä ympäri maailman. Ne ovat mahdollistaneet asiakkaillemme liikevaihdon kasvun ja uusien liiketoimintamallien lanseerauksen. Olemme toteuttaneet useita harrastus-, hyvinvointi-, terveysteknologia ja IoT-sovelluksia.

Mobiilisovellukset

Olemme kehittäneet useita mobiilisovelluksia yritysasiakkaillemme. Suosituin kategoria niissä on ollut hyötysovellukset ja lisäksi olemme tehneet harrastus- ja hyvinvointisovelluksia. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy sekä Android- että iOS laitteille kännyköistä tabletteihin.

Websovellukset

Kehittämiämme web-sovelluksia voidaan käytää tietokoneiden selaimilla ja myös sovelluksena kännykässä. Sama koodi toimii kaikilla laitteilla ja sovelluksen tietosisältö skaalautuu päätelaitteen näyttökoon mukaisesti. Teknologian etuja ovat mm. ketterä ja kustannustehokas ohjelmistokehitys ja sovellus ei vaadi asennusta tai päivittämistä GooglePlayn tai Appstoren kautta.

Tutustu myös toteuttamiimme digitaalisiin palvelualustoihin.

IoT-sovellukset

Kehittämämme Internet of Things -sovellukset mittaavat ympäristöä, näyttävät visuaalisesti IoT -laitteelta kerättyä dataa ja sijaintia sekä ohjaavat itse laitteen toimintaa. Toteuttamiamme IoT-palveluita on käytössä ympäri maapallon. Teknologiamme avulla IoT-sovellukset toimivat sekä mobiililaitteissa että tietokoneiden selaimissa.

Terveysteknologia-sovellukset

Olemme kehittäneet terveysteknologia-sovelluksia, jotka helpottavat hoitohenkilökunnan työtä, tehostavat prosesseja ja parantavat potilasturvallisuutta. Lisäksi sovelluksissa on realiaikainen monitorointi ja visuaaliset dashboardit prosesessien hallintaan. Meillä on vuosien kokemus lääkelaitekehityksestä ja -standardeista.

Lue lisää käyttämistämme teknologioista blogissamme: Miten valitsen uuden sovelluksen teknologian?

Asiakaspalautteita

”Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä!”

Marko Laurikainen, Hallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp

”Tecinspire vahvisti kehitystiimiämme ja nopeutti projektin valmistumista merkittävästi. Yhteistyössä kehitetty Monidrop infuusiomonitorin etävalvontasovellus on näyttävä ja tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyö sujui mukavasti, ketterästi ja suunnitellusti. Ammattitaitoinen tiimi, jota voi lämpimästi suositella!”

Mikko Savola, Toimitusjohtaja, Monidor Oy

Referenssitoteutukset

Referenssi-toteutukset

Urheiluvalmentajan paras apuväline
Moderni sovellus kalastajille
Veden- ja energiansäästöä
Huipputeknologiaa mm. Norjan hiihtomaajoukkueen käyttöön
Parempaa potilasturvallisuutta
× WhatsApp Teemu