Mobiili- ja websovellukset

Mobiili- ja web-sovellukset

Ideasta sovellukseksi ketterästi ja nopealla aikataululla? Olemme kehittäneet lukuisia sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Ideasi riittää alkuvaiheessa, me hoidamme tarvittaessa toteutuksen lisäksi määrittelyn ja suunnittelun sekä autamme sinua liiketoimintamalleissa ja palvelujen tuotteistuksessa.

Mobiilisovellukset

Olemme kehittäneet useita mobiilisovelluksia yritysasiakkaillemme. Suosituin kategoria niissä on ollut hyötysovellukset ja lisäksi olemme tehneet harrastus- ja hyvinvointisovelluksia. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy sekä Android- että iOS laitteille kännyköistä tabletteihin.

Websovellukset

Kehittämiämme web-sovelluksia voidaan käytää tietokoneiden selaimilla ja myös sovelluksena kännykässä. Sama koodi toimii kaikilla laitteilla ja sovelluksen tietosisältö skaalautuu päätelaitteen näyttökoon mukaisesti. Teknologian etuja ovat mm. ketterä ja kustannustehokas ohjelmistokehitys ja sovellus ei vaadi asennusta tai päivittämistä GooglePlayn tai Appstoren kautta.

Tutustu myös toteuttamiimme digitaalisiin palvelualustoihin.

IoT-sovellukset

Kehittämämme Internet of Things -sovellukset mittaavat ympäristöä, näyttävät visuaalisesti IoT -laitteelta kerättyä dataa ja sijaintia sekä ohjaavat itse laitteen toimintaa. Toteuttamiamme IoT-palveluita on käytössä ympäri maapallon. Teknologiamme avulla IoT-sovellukset toimivat sekä mobiililaitteissa että tietokoneiden selaimissa.

Terveysteknologia-sovellukset

Olemme kehittäneet terveysteknologia-sovelluksia, jotka helpottavat hoitohenkilökunnan työtä, tehostavat prosesseja ja parantavat potilasturvallisuutta. Lisäksi sovelluksissa on realiaikainen monitorointi ja visuaaliset dashboardit prosesessien hallintaan. Meillä on vuosien kokemus lääkelaitekehityksestä ja -standardeista.

Lue lisää käyttämistämme teknologioista blogissamme: Miten valitsen uuden sovelluksen teknologian?

Asiakaspalautteita

”Tecinspirellä oli tärkeä rooli DentView:n suun terveyttä edistävän virtuaalisen oppimisalustan rakentamisessa.

Palvelu oli osaavaa ja tiimin kanssa oli mukava työskennellä. Yhteistyömme jatkuu edelleen!

Voimme suositella Tecinspiren palveluita.”

–  Mika Malinen, Toimitusjohtaja, DentView Oy

Fat Burning Female app.

“Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen.

Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella näyttävä ja helppokäyttöinen Fat Burning Female sovellus. Sovellus on tarkoitettu tehokkaaseen rasvanpolttoon naisille. Se sisältää paljon ominaisuuksia päivittäisistä ateriasuunnitelmista ja resepteistä kotitreeneihin sekä tulosten seurantaan.

Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet, joilla voimme lisätä ja muuttaa mm. ateriasuunnitelmia, reseptejä ja treeniohjelmia. Sovelluksen avulla saamme merkittävää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme sekä liiketoimintaamme.

Sovellusta on ladattu ensimmäisen julkaisuviikon aikana Suomessa jo yli 3000 kertaa. Olemme hyvin ylpeitä sovelluksesta ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita”

-Fredu Sirviö, Toimitusjohtaja, Kickstart Lifestyle Pty Ltd. www.fatburningfemale.fi/

”Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä!”

Marko Laurikainen, Hallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp

”Tecinspire vahvisti kehitystiimiämme ja nopeutti projektin valmistumista merkittävästi. Yhteistyössä kehitetty Monidrop infuusiomonitorin etävalvontasovellus on näyttävä ja tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. Yhteistyö sujui mukavasti, ketterästi ja suunnitellusti. Ammattitaitoinen tiimi, jota voi lämpimästi suositella!”

Mikko Savola, Toimitusjohtaja, Monidor Oy

Mobiili- ja web sovellusten referenssitoteutukset

Mobiili- ja web sovellusten referenssi-toteutukset

Virtuaalinen oppimisympäristö terveydenhuoltoon

Parempaa potilasturvallisuutta

Moderni sovellus kalastajille

Hyvinvointisovellukselle tuhansia latauksia ensimmäisen viikon aikana

Urheiluvalmentajan paras apuväline

Huipputeknologiaa mm. Norjan hiihtomaajoukkueen käyttöön

SiteSafety sovelluksella turvallisuutta teollisuusalueille

Veden- ja energiansäästöä

×