Koulutukset

Kuntapäättäjä, yritysneuvoja tai startup-yhteisön vetäjä: Haluatko tarjota alueesi yrityksille laadukasta koulutusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja markkinnoinnista sekä kasvattaa alueesi yritysten digivalmiuksia?

Koulutuksiimme osallistuneista 96-100% suosittelee valmennuksia.

Koulutusten sisältö

 

Kauttamme laadukkaat ja inspiroivat valmennukset yrityksille etänä tai paikan päällä. Osallistujat saavat koulutuksissa konkreettista apua ja työvälineitä digitaalisen palvelun kehittämiseen aina liiketoimintamallien mallintamisesta varsinaiseen kehitysvaiheeseen sekä tuotteistukseen ja tuloksekkaaseen markkinointiin.

Valmennuskokonaisuuksimme sisältyy teoriaa menetelmistä ja työkaluista sekä niiden perään käytännön elämän toimivat esimerkit.

Koulutusten osiot

 

Koulutuksia voidaan räätälöidä seuraavista osista. Jokaisen osion kesto on yleensä 3-4 tuntia.

Liiketoimintaidean analysointi, suunnittelu ja mallintaminen

Käytännönläheinen koulutus palvelun liiketoiminnan mallintamisesta. Esiteltävinä työkaluina liikeidean analysointimallit, kilpailija-analyysi, SWOT-analyysi, liiketoimintamallit, Lean Canvas, joista kaikista esitellään myös käytännön esimerkit.

Digitaalisen palvelun konseptointi

Koultus sisältää konkreettisia apuvälineitä, vinkkejä ja esimerkkejä digitaalisen ratkaisun konseptointiin, suunnitteluun ja kehitykseen: Digitaalisten alustojen mahdollisuudet, teknologiavalintojen merkitys, konseptointi, prototypointi, palvelumuotoilu, hyötyjen kuvaaminen ja hinnoittelu.

Digitaalisen palvelun suunnittelu ja kehitysvaiheen valmistelu

Konkreettisia apuvälineitä palvelun suunnitteluvaiheeseen. Menetelmä- ja työkaluesimerkkeinä kehitysstrategian kuvaaminen, päävaiheiden suunnittelu, tuotehallinta ja tekninen suunnittelu. Lisäksi vinkit kehitysvaiheen valmisteluun, kehityksen rahoitukseen ja ostamiseen.

Digitaalisen palvelun kehitys ja julkaisu

Tämä valmennuskokonaissuus sisältää konkreettisia malleja systemaattiseen ja onnistuneeseen kehitysvaiheeseen. Esimerkkejä ja työkaluja: MVP-kehitys, ketterät kehitysmenetelmät, asiakaslähtöinen kehittäminen, kehityksen yleiset vaatimukset, projektihallinnan käytännöt ja julkaisun suunnittelu.

Digitaalisen palvelun markkinoinnin suunnittelu ja toteutus

Apuvälineitä ja konkreettisia esimerkkejä digitaalisen palvelun tuloksekkaaseen markkinointiin. Läpikäytävinä kokonaisuuksina markkinointistrategia, markkinoinnin vuosi- ja viikkokellot, asiakaspersoonien hyödyntäminen, täydellisen some-päivityksen kaava, brändäys, analytiikka, digitaalinen asiakaspolku ja sen mittaaminen.

Asiakaspalautteita

Tilaajan palaute:
”Digitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi -valmennusohjelma onnistui erinomaisesti. Valmennus tavoitti hyvin digitaalisen tuotteen kehittämistä harkitsevia tai jo kehittäviä yrityksiä. Laaja kurssi tarjosi osallistujille webinaari-koulutuksia, ryhmissä toteutettuja workshopeja ja lisäksi yrityskohtaista sparrausta. Koulutus oli todella laaja ja yhteenssä yli 100 tuntia kestoltaan.

Tecinspiren rautainen tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja koulutustaidot näkyvät valmennusohjelmassa erittäin hyvinä asiakaspalautteina. Osallistujista 95 % suosittelee valmennusta.”

Jari Linna, Projektipäällikkö, BusinessOulu

Osallistujien palautetta:

 • Koulutus on ollut tosi laadukasta ja hyvää.
 • Olen saanut paljon mielenkiintoista näkökulmaa ja uusia ajatuksia yrityksen kehitykseen!
 • Kiiitos Teemu, on ollut todella hyvä kurssi.
 • Hyvä koulutuskokonaisuus! Suosittelen.

Katso lisää palautteita kurssilla tehdystä LinkedIn -postauksesta

Katso kursssin tarkempi sisältö tästä.

digitaaisen palvelun markkinointikuva.

Tiljaan palaute:

”Tecinspire toteutti kaksipäiväisen koulutuksen digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja markkinoinnista NIHAK ry:n hallinnoimaan yritysryhmähankkeeseen. Hankkeeseen osallistuneet yritykset kokivat Tecinspiren koulutuksen hyvin käytännönläheiseksi ja hyödylliseksi.”

Marika Kumpula, Yrityspalvelupäällikkö, Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y.

Osallistujien palautetta:

 • Insipiroiva kouluttaja! Suosittelen!
 • Erinomaisia ideoita oman yrityksemme kasvun tukemiseen.
 • Kiitos Teemu mielenkiintoisesta ja osaavasta sisällöstä!
 • Saimme hyviä ja käytännönläheisiä neuvoja.
 • Mahtavaa olla mukana! Kiitos!

Katso lisää palautteita kurssilla tehdystä LinkedIn -postauksesta

koulutus.

Tiljaan palaute:

”Tecinspire suunnitteli ja toteutti Digitaalisilla palveluilla kasvua -Fast Track valmennusohjelman toiveidemme mukaisesti. Valmennusohjelma onnistui erinomaisesti ja tarjosi osallistujille aitoa hyötyä ja konkreettisia vinkkejä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja markkinointiin. Ohjelma koostui viidestä kahden tunnin rautaisesta webinaarista, jotka Tecinspire toteutti ensiluokkaisesti.”

Jari Linna, Projektipäällikkö, Business Oulu

Osallistujien palautetta:

 • Kiitos hyvästä ja kattavasta koulutuksesta!
 • Mahtava kurssi, suosittelen!

Katso kussin tarkempi sisältö tästä

fast track.

Liity uutiskirjeen tilaajaksemme, saat tiedon alkavista koulutuksista ja ajankohtaista tietoa meiltä noin kerran kuussa.

×