Digitaaliset palvelualustat

Digitaaliset palvelu-alustat

Kehittämämme palvelualustat ovat digitalisoineet asiakkaidemme liiketoimintaa ja mahdollistaneet liikevaihdon kasvun. Palvelualustat yhdistävät palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät.

Ideasi riittää alkuvaiheessa, me hoidamme tarvittaessa toteutuksen lisäksi määrittelyn ja suunnittelun sekä autamme sinua liiketoimintamalleissa ja palvelujen tuotteistuksessa.

Palvelualustojen avulla uutta liiketoimintaa

Digitaaliset alustat tarjoavat käyttäjille helpon tavan palveluiden ja tuotteiden löytämiseen ja tilaamiseen, sekä palveluntarjoajalle kanavan kasvattaa myyntiään.

Kehittämissämme digitaalisissa alustoissa on yleensä tilaajalle hallintanäkymä, jolla voidaan hyväksyä tai kutsua palveluntarjoajia järjestelmään. Palveluntarjojille on myös oma hallintaosio omien palveluiden lisäämistä ja muokkausta varten. Loppukäyttäjälle palveluiden selailu on yleensä täysin avoin, mutta viimeistään palvelun tai tuotteen tilaaminen vaatii rekisteröitymisen tai yhteystietojen antamisen.

Palvelualustoihin kehitetään usein lisäksi tehokkaat hakuominaisuudet, suosikit, laskutusominaisuudet sekä visuaalinen raportointi palveluiden käytöstä.

Kehittämämme palvelualustat ovat digitalisoineet asiakkaidemme toimintaa ja mahdollistaneet liikevaihdon kasvun.

Tuki kaikille päätelaitteille

Kehittämiämme palvelu