Digitaaliset palvelualustat

Digitaaliset palvelu-alustat

Kehittämämme palvelualustat ovat digitalisoineet asiakkaidemme liiketoimintaa ja mahdollistaneet liikevaihdon kasvun. Palvelualustat yhdistävät palveluntarjoajat ja palveluita etsivät käyttäjät.

Ideasi riittää alkuvaiheessa, me hoidamme tarvittaessa toteutuksen lisäksi määrittelyn ja suunnittelun sekä autamme sinua liiketoimintamalleissa ja palvelujen tuotteistuksessa.

Palvelualustojen avulla uutta liiketoimintaa

Digitaaliset alustat tarjoavat käyttäjille helpon tavan palveluiden ja tuotteiden löytämiseen ja tilaamiseen, sekä palveluntarjoajalle kanavan kasvattaa myyntiään.

Kehittämissämme digitaalisissa alustoissa on yleensä tilaajalle hallintanäkymä, jolla voidaan hyväksyä tai kutsua palveluntarjoajia järjestelmään. Palveluntarjojille on myös oma hallintaosio omien palveluiden lisäämistä ja muokkausta varten. Loppukäyttäjälle palveluiden selailu on yleensä täysin avoin, mutta viimeistään palvelun tai tuotteen tilaaminen vaatii rekisteröitymisen tai yhteystietojen antamisen.

Palvelualustoihin kehitetään usein lisäksi tehokkaat hakuominaisuudet, suosikit, laskutusominaisuudet sekä visuaalinen raportointi palveluiden käytöstä.

Kehittämämme palvelualustat ovat digitalisoineet asiakkaidemme toimintaa ja mahdollistaneet liikevaihdon kasvun.

Tuki kaikille päätelaitteille

Kehittämiämme palvelualustoja voidaan käytää tietokoneiden selaimilla ja sovelluksena kännykässä. Sama koodi toimii kaikilla laitteilla ja sovelluksen tietosisältö skaalautuu päätelaitteen näyttökoon mukaisesti. Teknologian etuja ovat muun muassa ketterä ja kustannustehokas kehity. Palvelu vaadi erillistä asennusta tai päivittämistä GooglePlayn tai Appstoren kautta.

Lue lisää käyttämistämme teknologioista blogissamme: Miten valitsen uuden sovelluksen teknologian?

Asiakaspalautteita

Asiakas-palautteita

”Olemme BusinessOulussa kehittämässä yrityksille suunnattujen palveluiden saatavuutta ja laatua. Tecinspire vastasi uuden digitaalisen palvelutarjottimen käyttöliittymän suunnittelusta.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui erinomaisesti. Työn jälki oli hyvää, projekti pysyi aikataulussa ja kanssakäyminen oli miellyttävää. Jatkamme yhteistyötä toteutuksen parissa.”

Jari Linna, Projektityöntekijä, BusinessOulu

”Tecinspire kehitti Wastebook palvelun todella ketterästi ja nopealla aikataululla. Palvelu on helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla.
Tecinspire oli loistokumppani meille ja voimme suositella heitä lämpimästi! Lopputuloksena oli maailmanluokan digitaalinen alustapalvelu!”

Mikko Ahokas, Perustaja, Wastebook Oy

Referenssitoteutukset

Referenssi-toteutukset

Toimialan uudistus helppokäyttöisellä alustalla

Palvelualusta yritysten kasvuun ja kehittämiseen

Tehokkaampaa kierrätystä Wastebook palvelulla

×