Palvelut ja teknologia

97 % asiakkaistamme suosittelee palveluitamme

Mobiili ja websovellukset

Ideasta sovellukseksi ketterästi ja nopealla aikataululla? Olemme toteuttaneet lukuisia sovelluksia asiakkaidemme ideoiden pohjalta. Ideasi riittää alkuvaiheessa, me hoidamme tarvittaessa toteutuksen lisäksi määrittelyn ja suunnittelun sekä autamme sinua liiketoimintamalleissa ja palvelujen tuotteistuksessa.

Toiminnanohjaus-järjestelmät

Toteuttamiamme toiminnanohjausjärjestelmiä on tuotantokäytössä useilla asiakkaillamme. Kehittämämme järjestelmät ovat auttaneet asiakkaitamme kasvattamaan omaan liiketoimintaansa, tehostamaan omia prosessejaan, optimoimaan logistiikkaa sekä kasvattamaan loppuasiakkaidensa tyytyväisyyttä.

Digitaaliset palvelualustat


Digitaaliset alustat tarjoavat käyttäjille helpon tavan erilaisten palveluiden löytämiseen ja käyttämiseen, sekä palveluntarjoajalle kanavan kasvattaa myyntiään.

Käyttämämme teknologiat

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan ohjelmistokehityksen, kun sama koodipohja käy parhaimmillaan kaikille alustoille kuten Android, iOS ja webselaimet.

Kehittämissämme ratkaisuissa on useita teknisiä huippuominaisuuksia, kuten visuaalinen raportointi, automaatiota, GPS-paikannus, QR-koodit, NFC-tunnistus, Bluetooth-siirto, sosiaalisia ominaisuuksia kommunikointiin sekä tuki kaikille laitteille Android ja iOS -mobiililaitteista tietokoneiden selaimille. Käytämme uusimpia kehitysvälineitä ja ohjelmointikieliä, kuten Google Flutter sekä Angular. Tekemämme sovellukset voi kytkeä eri pilvipalveluihin (Google Cloud, MS Azure, Amazon AWS).

Lue lisää käyttämistämme teknologioista blogissamme: Miten valitsen uuden sovelluksen teknologian?

×