Tecinspire ja App2Day kasvussa

Tecinspire and App2Day Growth

 

Tecinspire ja App2Day kasvussa

“Ei tule onnistumaan – ette voi samaan aikaan kehittää omaa palvelua ja tehdä alihankintaa. Valitse jompi kumpi”.

Tällaisia ohjeita sain oman yrittäjäpolun alkutaipaleella. Nyt 1.5v yritystä pyörittäneenä on hyvä todeta, että ollaan saatu homma rokkaamaan ihan mukavasti. 

 

App2Day

App2Day palvelumme on niittänyt menestystä erilaisissa startup-kilpailuissa ja nyt se on julkaistu Android- ja iOS-laitteille. Käyttäjiä alkaa olla jo kohtuullisen paljon.

App2Day on sosiaalinen kalenteri, joka on suunniteltu erityisesti perheille, joukkueille ja harrastusryhmille. App2Day keskittää kaikki tapahtumat ja niiden kummunikoinnin yhteen paikkaan. Ilmoittautumiset, kimppakyydit, kuvat, muistot ja keskustelut hoidetaan kätevästi tapahtumien sisällä.

Meillä on myös 100€ kisa käynnissä. Lataa täältä ilmaiseksi ja osallistu kisaan. 

App2Day 100€ kisa

 

Tecinspire

Yrityksemme alihankinta on puolestaan lähtenyt vetämään ihan mukavasti ilman ainuttakaan myyntipuhelua tai -sähköpostia. Olemme tehneet alihankintana 17 asiakasprojektia ja asiakastyytyväisyys on 100% Teemme lähinnä web- ja mobiiliapplikaatioita.

Kuvassa on meidän uusin tuotos SKIIOT mobiilisovellus. Asiakaspalaute tästä:

”Tecinspire teki todella laadukasta työtä ja heidän tekemä SKIIOT XC300 applikaatio on helppokäyttöinen ja visuaalisesti hieno. Kaikki speksatut toiminnallisuudet toimivat moitteettomasti. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja nopeaa. Todella ammattitaitoinen tiimi. Suosittelen” – Marko Höynälä, Toimitusjohtaja Exiops Oy, www.skiiot.com

Tämä ja muute meidän referenssit löytyvät koostetusti täältä.

SkiIot mobiilisovellus

Lisävahvistuksia

Saimme lisävahvistuksia toukokuussa, kun Tiia Juntunen aloitti meillä Markkinointipäällikkönä. Tiia vastaa meidän sosiaalisen median kanavista. Mukava saada jälleen kokenut ja osaava tekijä mukaan porukkaan!

Tecinspire Team

 

Isommat toimitilat

Kasvaessamme muutimme myös isompiin toimitiloihin. Uusi toimisto löytää tutusta osoitteesta Teknologiantie 18 Kielo Growthilta. Uudella toimistolla on hyvin tilaa vaikka pelata pingistä tauoilla 🙂

Tecinspire Toimisto

 

 

Teemu with new Mac

Mukavaa kesää kaikille toivotellen,

Teemu Kivioja, CEO and Founder at Tecinspire

Innovative development director with business mindset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Simple Share ButtonsViews ->
Simple Share Buttons