Hyödynnä Business Finlandin innovaatioseteli Tecinspiren kehitys- ja konsultointipalveluihin

Business Finlandin innovaatiosetelien haku on avautunut vuoden vaihteen jälkeen 21.1.2019.  Seteli on tarkoitettu pk-yrityksille. joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea.

Voit hankkia kehitys- ja konsultointipalveluitamme innovaatiosetelin avulla, sillä Tecinspire on Business Finlandin hyväksymä virallinen palveluntoimittaja. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv).

Setelin hyödyntämiskohteet

Innovaatiosetelillä teemme ketterää mobiili- ja websovelluskehitystä sekä liiketoimintakonsultointia. Innovaatiosetelipalvelumme kohdistuvat yleensä seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Ketterät kokeilut ja demot
  • Innovaatioprojektien valmistelu
  • Digitaaliset tuote- ja palvelustrategiaselvitykset
  • Tuote- tai palveluinnovaation esiselvitykset ja valmistelut
  • Palveluiden ja tuotteiden älykkyyden ja digitalisoinnin kehittäminen

Esimerkki setelillä tehdystä työstä

Samui Keränen, CTO at Suvera
Samu Keränen, CTO at Suvera Oy

”Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui oikein mallikkaasti. Yhtiön projektitiimi toimi määrätietoisesti ja ammattimaisesti heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Tecinspiren kanssa pysyimme aikataulutavoitteissa ja kommunikointi toimi hyvin. Tecinspire touteutti meille innovaatiosetelillä tietojärjestelmäpilotin, jonka jälkeen yhteistyötä jatkettiin. Lämmin suositus! 

Suvera on terveyspalveluita tarjoavat yritys, joka on erikoistunut päihde- ja mielenterveysongelmiin. Pyrimme nopeuttamaan ja tehostamaan hoitoja teknologian avulla.

100% asiakastyytyväisyys ja kokeneet ammaatilaiset

Tecinspiren asiakkaista 100% on tyytyväisiä ja suosittelee meitä. Lue lisää 100% asiakastyytyväisyydestämme ja miten se on mahdollista.

Kokeneilla ammatilaisillamme on yhteensä yli 64 vuoden kokemus sovelluskehityksestä, johtamisesta, myynnistä ja konsultoinnista.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja.

Ketterää kehitystä moderneilla välineillä

Kehitämme web- ja mobiilisovelluksia ketterästi ja laadukkaasti. Olemme erikoistuneet hyötysovelluksiin, IoT-ratkaisuihin, pilvipalveluihin ja lääkelaiteohjelmistoihin.

Käytämme moderneja kehitysvälineitä ja toteutamme mobiilisovelluksia alustariippumattomasti. Hybridisovellukset mahdollistavat ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy sekä Android-, iOS- että web-alustoille.

Liiketoiminnan kehitystä ilman konsulttijargonia

Tecinspiren kokeneet ammattilaiset ovat erikoistuneet liiketoimintakonseptien kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Palvelusetelillä katettava konsultointi muokataan tarpeidesi mukaan ja se voi kattaa esimerkiksi:

– Liiketoimintasuunnitelman tai kehitysstrategian tarkentamisen kristallin kirkkaaksi.

– Palvelusi kehittämisen ja kaupallistamisen täyttämään asiakastarpeet.

– Palvelusi asiakashyötyjen kuvaamisen houkuttelevaksi eri sidosryhmiä varten.

Lisätiedot ja setelin hyödyntäminen

Lue lisää ja hae innovaatiosetelistä Business Finlandin sivulta. Voit myös kysyä minulta lisää:

Teemu Kivioja, CEO and Founder at Tecinspire

Teemu Kivioja, CEO and Founder at Tecinspire, 050 547 9571

Innovative development director with business mindset

× WhatsApp Teemu