Business Finlandin innovaatiosetelin haku on avautunut jälleen 14.8.2021 kesätauon jälkeen. Seteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea.

Innovaatioseteli on suoraa avustusta yrityksellesi, eikä sitä tarvitse maksaa takaisin. Avustuksen osuus on 4000 € (+ alv) ja sen omarahoitusosuus on 1000 € (+ alv). Autamme mielellämme innovaatiosetelin hakemisessa.

Voit hankkia palveluitamme innovaatiosetelin avulla, sillä Tecinspire on Business Finlandin hyväksymä virallinen palveluntoimittaja.

Innovaatiosetelin hyödyntämiskohteet

Innovaatiosetelillä teemme ketterää sovelluskehitystä. Erikoisosaamistamme ovat web- ja mobiilisovellukset, toiminnanohjausjärjestelmät, IoT-ratkaisut, digitaaliset alustat sekä terveysteknologia.

Innovaatiosetelipalvelumme kohdistuvat yleensä seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Prototyypin kehitys
  • Innovaation kehittäminen
  • Sovelluskehitys

 

Esimerkki innovaatiosetelillä kehitetystä sovelluksesta

Olemme tehneet useita innovaatioseteliprojekteja ja kokemukset ovat olleet todella hyviä. Alla yksi esimerkki sovelluksesta, jonka ensimmäinen versio kehitettiin setelillä.

Sovellus tarjoaa parhaat ottipaikkavinkit sekä muita tärppejä kalastukseen. Se toimii kaikilla laitteilla ilman asennuksia. Palvelui kehitettiin Googlen teknologioilla ja se sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Interaktiivinen kartta
  • Kalastusvinkit
  • Saaliiden ilmoittaminen
  • Ottipaikkojen hallinta
  • Ottipaikan kuvan editointi
  • Ilmainen peruskäyttö, maksuominaisuudet ja alennuskupongit

Asiakaspalaute kehityksestä:

”Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta. Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä.”

Marko Laurikainen

Marko Laurikainen

Hallituksen puheenjohtaja

1090 Fishing Mapp

Miksi Tecinspire?

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Keskitymme toimittamaan lisäarvoa, laatua ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. 96% asiakkaistamme suosittelee palveluitamme.

Olemme mukana Google Cloud Platform -kumppaniohjelmassa. Teknologiamme mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan kehityksen, kun sama koodipohja käy kaikille alustoille: Android, iOS, Windows, Mac, Linux.

Innovaatiosetelin hakeminen

Lue lisää Business Finlandin sivuilta ja hae innovaatioseteliä asiointipalvelussa. Hakeminen on helppoa ja siihen tarvitaan vain noin sivun verran tekstiä yrityksestäsi ja ideastasi. Päätös tulee yleensä kahden viikon sisällä.

Autan mielelläni hakemuksen teossa, joten ota reippaasti yhteyttä. Älä missaa tätä ilmaista etua!

Teemu Kivioja, CEO and Founder at Tecinspire

Teemu Kivioja, CEO and Founder at Tecinspire, 050 547 9571
Innovative development director with business mindset

 

Piditkö artikkelista? Tilaa tästä uutiskirjeemme, niin pääset sisäpiiriimme ja saat noin kerran kuussa hyödyllistä tietoa meiltä.

Tutustu palveluihin ja aiempiin projekteihin

 

×