Kokemukset 2017-2019

Tässä arkistossa on kaikki Tecinspiren saamat asiakaspalautteet vuosilta 2017-2019.

Lue uusimmat referenssit tästä.


Samuel Kuosmanen, Toimitusjohtaja, Mekiwi Oy, Joulukuu 2019

Samuel Kuosmanen Mekiwi OyTecinspiren Teemu piti meille koulutuksen henkilöbrändäyksestä. Paikalla oli koko MeKiwin henkilöstö. Oli kiva nähdä somen temppuja ulkopuolisin silmin. Saimme uusia vinkkejä ja ideoita henkiläbrändäyksestä somessa. Tämä kannusti myös ujompia kokeilemaan somettamista.

Teemu on mukava tyyppi. Oli kiva ja tehokas koulutus. Suosittelemme Tecinspiren palveluita.

MeKiwi Oy tarjoaa räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja. Näitä ovat nettisivut, web-sovellukset, mobiilisovellukset, pelillistetyt sähköiset oppimateriaalit, virtuaalitodellisuusratkaisut VR/AR, 2D/3D mallintaminen ja graafiset työt. Mukaan kuuluun myös markkinointipalvelut ja brändäys. MeKiwillä on myös oma VR pelien tuotanto- ja julkaisuyksikkö.


Ritva-Leena Alasmäki, Toimitusjohtaja, Patepal Oy, Marraskuu 2019

Ritva Alasmäki Patepal Oy

”Tecinspire kehitti yrityksellemme Pate-sovelluksen lentopallovalmentajien käyttöön. Toiminnallisuutta on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Tecinspiren kanssa ja olemme saaneet heiltä uusia ideoita palveluun. Olen tyytyväinen sovellukseen, vaikkakin kehitysaikataulut venyivät suunnitellusta. Jatkamme kehitystä ja tuomme sovelluksen muihin urheilulajeihin.”

Pate on kätevä sovellus valmentajille urheilijoiden testaukseen ja kehityksen seurantaan.


Sanna Taskila, Perustaja, Wastebook Oy, Marraskuu 2019Sanna Taskila, Macon

”Tecinspire kehitti Wastebookpalvelun nettisivut meille. Sivujen toteutus kävi nopeasti ja lopputulos on sekä hyvännäköinen että toimiva.
Lisäksi Tecinspiren tiimi on kehittänyt itse Wastebook-sovelluksen ja auttanut meitä sen markkinoinnissa eri tavoin. Suosittelen Tecinspireä ehdottomasti yhteistyökumppaniksi!”

Wastebookin avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä jätehuollon kilpailutuksen helposti. Jätehuoltoyhtiöille alusta tarjoaa uuden kanavan asiakashankintaan ja -kommunikointiin.


Mikko AhokasPerustaja, Wastebook Oy, Marraskuu 2019

Mikko Ahokas Wastebook Oy

”Tecinspire kehitti Wastebook palvelun todella ketterästi ja nopealla aikataululla. Palvelu on helppokäyttöinen, tyylikäs ja toimii sujuvasti kaikilla päätelaitteilla.
Tecinspire oli loistokumppani meille ja voimme suositella heitä lämpimästi! Lopputuloksena oli maailmanluokan digitaalinen alustapalvelu!”

Wastebookin avulla kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset voivat tehdä jätehuollon kilpailutuksen helposti. Jätehuoltoyhtiöille alusta tarjoaa uuden kanavan asiakashankintaan ja -kommunikointiin.


Juho RautioToimitusjohtaja, TLOG Oy, Syyskuu 2019

JuhoRautio_TLOGOy

”Tecinspire kehitti digitaalisen TLOG neuvotteluhuonejärjestelmän, jolla voidaan etäohjata ja hallinnoida kokousten esitysmateriaalia.
Toteutus tehtiin hyvässä hengessä ja joutuisasti. Viestintä projektin aikana oli välitöntä ja koko ajan eteenpäin menevää.

Projektin ensimmäinen vaihe toteutettiin Innovaatiosetelillä, jolla saatiin sovelluksen ensi askel lupaavasti otettua.

Voin suositella Tecinspiren positiivista ja ammattimaista porukkaa oman onnistuneen projektin kokemuksen pohjalta.”


 
Jari LinnaProjektityöntekijä, BusinessOulu, Syyskuu 2019

BusinessOulu

”Olemme BusinessOulussa kehittämässä yrityksille suunnattujen palveluiden saatavuutta ja laatua. Tecinspire vastasi uuden digitaalisen palvelutarjottimen käyttöliittymän suunnittelusta.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui erinomaisesti. Työn jälki oli hyvää, projekti pysyi aikataulussa ja kanssakäyminen oli miellyttävää. Jatkamme yhteistyötä toteutuksen parissa.”

BusinessOulu vastaa kaupungin koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta ja yritysten tarvitsemista palveluista.


Tomi Lintunen, Autolle.com

Tomi LintunenLogistiikkapäällikkö, Autolle.com, Elokuu 2019

”Tecinspire tuotti Autolle.comille logistiikkasovelluksen, jolla parannetaan ja helpotetaan logistiikan prosessien läpivientiä. Sovelluksen myötä manuaalisesti tehdyn työn määrä vähenee ja prosessien seuranta paranee merkittävästi. Tecinspiren toteutuksella voimme helpottaa omaa työtämme ja tuoda lisäarvoa asiakkaallemme. Tuotteen avulla parannamme merkittävästi asiakaskokemustamme ja viemme autokaupan palvelua merkittävästi eteenpäin.

Yhteistyö Tecinspiren kanssa oli erittäin helppoa ja koimme palvelun tason korkeana. Meille tuotiin selkeästi esille erilaisia vaihtoehtoja palvelun toteuttamisen suhteen ja saimme palvelun täysin ”meidän näköisenä”. Tecinspire piti meidät jatkuvasti ajan tasalla palvelun tuottamisen eri vaiheista ja kommunikointi oli hyvin aktiivista sekä maanläheistä. Suosittelemme TecInspirea yhteistyökumppanina. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja laajennamme sitä muihin projekteihin.”

Autolle.com on vahvasti digitalisaatiota hyödyntävä autokauppa. Valtaosa kaupoista hoidetaan monikanavaisesti puhelimella, chatilla sekä verkkokaupan kautta. Olennaisena osana palveluun kuuluu ilmainen kotiintoimitus.


Marko Laurikainen, 1090 Fishing Mapp

Marko LaurikainenHallituksen puheenjohtaja, 1090 Fishing Mapp, Elokuu 2019

Tecinspire kehitti meille todella näyttävän 1090 Fishing Mapp sovelluksen. Työskentely Tecinspiren kanssa oli joustavaa, asiantuntevaa sekä tehokasta.Emme usko että olisimme voineet löytää sopivampaa kumppania toteuttamaan sovellus. Erityisesti Tecinspiren monipuolinen osaaminen yhdistettynä ketteryyteen luo heistä loistokumppanin. He osasivat tuoda myös koodaamisesta tietämättömille asiat riittävän havainnollisesti esiin sekä ymmärsivät myös meidän toiveemme ja tarpeemme. Suosittelen todellakin Tecinspireä!

1090 Fishing Mapp -sovellus tuo jokien parhaat ottipaikat, vinkit kalastamiseen, ottiperhot sekä suositellut välineet saataville yhteen sovellukseen. Tarkat ja laadukkaat kuvaukset sekä reaaliaikainen saalisdata vievät kalastuksen aivan uudelle tasolle sekä madaltaa kynnystä suunnata tuntemattomaan kohteeseen kauemmaksikin.


PiipaLinenSirpa Lehtola, Käsityöyrittäjä, PiipaLinen, Kesäkuu 2019

Palaute yhteistyöstä Tiian kanssa: Yhteistyö kanssasi on helppoa ja luontevaa. Asiat hoituivat sovitusti ja tehokkaasti. Sain paljon ideoita ja informaatiota ja loit loistavan pohjan markkinointiin. Hankit siinä sivussa yritykselleni näkyvyyttä ja yhteistyökumppaneita.

Suosittelen kernaasti muillekin yhteistyötä kanssasi. Tiedän myös, kenen puoleen käännyn jatkossa, jos/kun tarvitsen apua.

PiipaLinen yhteistyössä olemme kuukauden ajan työskennelleet yhdessä paneutuen digitaalisen ja perinteisen markkinoinnin keinoin PiipaLinen pellava ja lasitavaroiden markkinointiin. Tuloksia saimme hiomalla sisältöä monipuoliseksi eri ostoprosessin vaiheisiin ja lisäsimme sivuston liikennettä sosiaalisen median kautta. Sosiaalisen median kanavat kokonaisuudessaan saivat seuraajia reilun 10% ja julkaisujen kattavuus kasvoi 55% ja sitoutumiset julkaisuun kasvoivat 84%. Tuotteiden tilaukset viestein ja tapahtumissa kasvoivat. Jälleenmyyntipaikka kahvila Joviaalissa aloitti myynnin 25.6. ja muita yhteistyökumppanuuksia on suunnitelmissa lähiaikoina.

PiipaLinen pellavakankaat painetaan käsin ja lasitavarat kuvioidaan hiekkapuhaltamalla. PiipaLinen on suomalaista käsityötä.


Markku Vielma, PatepalMarkku Vielma, Hallituksen puheenjohtaja, Patepal Oy, Kesäkuu 2019

Tecinspire kehitti uuteen Pate-palveluumme näyttävät nettisivut todella nopealla aikataululla. Olemme tyytyväisiä sivujen toiminnalllisuuteen ja ulkoasuuun – niin ovat asiakkaammekin.

Voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita. Yhteistyö jatkuu tiiviinä myös itse Pate-palvelun kehityksen osalta.

Pate on kätevä sovellus valmentajille urheilijoiden testaukseen ja kehityksen seurantaan.


Sanna Taskila, Macon

Sanna Taskila, Varatoimitusjohtaja, Asiantuntija, Macon, Toukokuu 2019

”Tecinspire suunnitteli ja kehitti meille uudet nettisivut. Uudet sivut ovat todella näyttävät ja myyvät. Yhteistyössä tuotteistimme myös palvelumme selkeiksi kokonaisuuksiksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä Tecinspiren ketterään kehitykseen ja joustavaan aikatauluun. Voimme lämpimästi suositella heitä. Yhteistyö Tecinspiren kanssa jatkuu tiiviinä myös muissa yhteisissä teknologiahankkeissa.”

Macon auttaa yrityksiä kestävän liiketoiminnan kehittämisessä. Olemme bio- ja kiertotalouden asiantuntijoita.


 Teppo Syrjälä Streamsave Oy

Teppo Syrjälä, Managing Director, Streamsave Oy, Toukokuu 2019

”Tecinspire kehitti meille Streamsave mobiilisovelluksen. Kehitys oli ketterää, tehokasta ja nopeaa. Applikaatio on hieno, helppokäyttöinen ja toimii nopeasti.

Erityisesti olin tyytyväinen Tecinspiren joustavaan ja asiantuntevaan työskentelytapaan. Koodaamisesta tietämättömälle asiat tuotiin helposti ja havainnollisesti esille. Suosittelen Tecinspiren kehitysporukkaa!”

Streamsave-järjestelmä mittaa ja vähentää veden- ja energiankulutusta helposti asennettavalla IoT-laitteella.


Saija Mikkila Exiops

Saija Mikkilä, Tuotepäällikkö, Exiops Oy, Huhtikuu 2019

”Aiemman yhteistyön pohjalta oli helppo jatkaa työskentelyä Tecinspiren kanssa. Tällä kertaa Tecinspire teki meille Skitest mobiiliapplikaation, joka yhdessä SKIIOT hiihtoanalysaattorin kanssa mahdollistaa maastohiihtosuksien luiston ja suorituskyvyn objektiivisen mittauksen. Tuotteen jatkokehitys tapahtui Tecinspiren kanssa toiveidemme mukaisesti, ripeästi ja joustavasti. Hyvää työtä, suosittelen!”

Exiops Oy digitalisoi hiihdon: skiiot.comSkitest on ainoa ratkaisu maailmassa, jolla voi objektiivisesti vertailla eri suksiparien luistavuutta.


Pyylahti

Juho Koskelainen, IT-specialist, Pyylahti Oy, Maaliskuu 2019

”Jatkoimme kehitysyhteistyötä ja tiivistä kumppanuutta Tecinspiren kanssa. Kehitimme lisäominaisuuksia aiemmin yhdessä toteuttamaamme toiminnanohjausjärjestelmään. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti kehityksen nopeuteen ja ketteryyteen.”

Pyylahti Oy on Suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja.


Mikko Savola Monidor Tecinspire testimonial

Mikko Savola, Toimitusjohtaja, Monidor Oy, Helmikuu 2019

Tecinspire vahvisti meidän ohjelmistotiimiä ja osallistui Monidrop infuusiomonitorin etävalvontasovelluksen kehitykseen. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja sovitut asiat tulivat tehtyä ajallaan sekä laadukkaasti. Kokemus lääkinnällisen laitteen ohjelmistokehityksessä on meille tärkeää ja laatujärjestelmämme vaatii laadukasta dokumentaatiota työstä. Ammattitaitoinen tiimi, jota voi lämpimästi suositella!”

Monidorin infuusioratkaisut helpottavat hoitajien työtä ja parantavat potilasturvallisuutta.


Dlovan-Ishaya-BusinessOulu-Testimonia

Dlovan Ishaya, Senior Advisor, Business Development, BusinessOulu, Joulukuu 2018

”Tecinspiren Teemu piti englanniksi kolmipäiväisen koulutuksen monikansallisille asiakkaillemme yrittäjyydestä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kasvatuksesta. Koulutukset olivat loistavia, inspiroivia ja yleisö sai niistä todella paljon irti. Teemu on paras käyttämämme kouluttaja näissä aihekokonaisuuksissa.”

BusinessOulu vastaa kaupungin koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta ja yritysten tarvitsemista palveluista.


Marja-Liisa Kankaala CTurva

Marja-Liisa Kankaala, Turvallisuusasiantuntija, CTurva, Marraskuu 2018

”Tecinspiren porukka uusi meidän web-sivut konsultoivalla otteella. Uudet sivut ovat helppokäyttöiset, laadukkaat ja visuaalisesti näyttävät. Lisäksi he auttoivat tuotteistamaan meidän palvelut selkeiksi kokonaisuuksiksi.Yhteistyö oli luontevaa, helppoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!”

CTurva tarjoaa palveluita yrityksen turvallisuustoiminnan kehittämiseen. www.cturva.fi


Pyylahti

Tuomas Karjalainen, IT-specialist, Pyylahti Oy, Lokakuu 2018

”Tecinspire kehitti meille uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja samalla loimme innovatiivisen toimintamallin alallemme. Yhteistyö oli joustavaa ja sujuvaa. Tulevaisuudessa tulemme toimimaan yhteistyössä Tecinspiren kanssa aina tilanteen salliessa.”

Pyylahti Oy Suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja.


Janne Kallio tj iProtoXi

Janne Kallio, Toimitusjohtaja, iProtoXi Oy, Lokakuu 2018

”Tecinspire toteutti meille nettisivujemme uudistusprojektin. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme lämpimästi suositella heidän palvelujaan. Ammattitaitoinen tiimi konsultoivalla otteella! Uudet sivut ovat hienot, visuaaliset ja ’myyvät’.”

iProtoxi on täyden palvelun IoT-talo, joka toteuttaa IoT-ratkaisut ja -palvelut aina suunnittelusta massatuotantoon saakka.


Testimonial for Tecinspire from Keränen Samu, CTO at Suvera Oy

Samu Keränen, CTO, Suvera Oy, Heinäkuu 2018

”Yhteistyö Tecinspiren kanssa sujui oikein mallikkaasti. Yhtiön projektitiimi toimi määrätietoisesti ja ammattimaisesti heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Teknologihankkeissa aikataulut ovat yleensä arvioitu pieleen mutta Tecinspiren kanssa pysyimme aikataulutavoitteissa ja kommunikointi toimi hyvin. Lämmin suositus!”

Suvera on terveyspalveluita tarjoavat yritys, joka on erikoistunut päihde- ja mielenterveysongelmiin. Pyrimme nopeuttamaan ja tehostamaan hoitoja teknologian avulla.


Marko Höynälä, Toimitusjohtaja, Exiops Oy, Kesäkuu 2018

Testimonial for Tecinspire from Höynälä Marko, Exiops Oy

”Tecinspire teki todella laadukasta työtä ja heidän tekemä SKIIOT XC300 applikaatio on helppokäyttöinen ja visuaalisesti hieno. Kaikki speksatut toiminnallisuudet toimivat moitteettomasti. Yhteistyö heidän kanssaan oli helppoa ja nopeaa. Todella ammattitaitoinen tiimi. Suosittelen!”

Tutustu tarkemmin www.skiiot.com 


Feed5D Service, Tecinspire participated in Feel5D development and scaled backend service for high data amounts. They also implemented invoice interface and admin features.

Matti Niskanen, Toimitusjohtaja, Feel5D, Mar 2018

”Tecinspire participated in Feel5D development and scaled backend service for high data amounts. They also implemented invoice interface and admin features.”

Feel5D Oy creates 5D models from house blueprints. Feel5D enables home buyers to view, rotate and walk virtually inside their upcoming home in web and mobile browser.


Juhani Leppänen, Director of Sales & Marketing at PehuTec, Mar 2018

Juhani Lappalainen from PehuTec

”Our co-operation with Tecinspire has continued about one year and will continue further. They joined our forces to do design, plan architecture and implementation of new and innovative IoT solution. We are very pleased to the outcome and and can warmly recommend Tecinspire!”

PehuTec develops IoT solutions and brings digitalisation into new application areas.


Jarkko-Ruottinen-Kielo-Testimonial

Jarkko Ruottinen, CTO & Business Consultant at Kielo Growth, Feb 2017

”Tecinspire gave an inspiring startup consultation day as part of our innovation coaching program. Teemu’s presentation was really appreciated by our course participants and gave practical tips and clear guidance.”

Kielo Growth is a Startup Incubator focused on facilitating Oulu-based pre-startup and startup businesses growing into global markets.


Henry Koivukangas from Business Oulu. Testimonial for Tecinspire.

Henry Koivukangas, Senior Advisor at BusinessOulu, Jan 2017

”Tecinspire did a great consultation for us and created a guide ”How to bootstrap from idea to profitable business”. This valuable guide is used by our own customers and also in our trainings. Target group is our immigrant population who want to start their own business.”

BusinessOulu is responsible for implementing the city’s industry policies and providing companies with development services.


Nic-Mepham-CXO-at-KieloGrowth-Testimonial

Nic Mepham, CXO at Kielo Growth, Dec 2017

”Tecinspire was a great fit as part of our Innovation Coaching package. Teemu and their company’s startup story were really inspiring. The pitching tips “How to make the deck and pitch it well” was very much appreciated by our course participants!”

Kielo Growth is a Startup Incubator focused on facilitating Oulu-based pre-startup and startup businesses growing into global markets.


Mikko Sarkkinen from Smartblock. Testimonial for Tecinspire.

Mikko Sarkkinen, CCO at Smartblock, Nov 2017

”Tecinspire did a fine consultation work for us. We fine-tuned marketing material for our new Smartblock model and described it’s customer benefits. End result was great and we are very pleased to Tecinspire’s contribution.”

Smartblock creates flexible, modular and plug-n-play workspace cubes.


Dlovan-Ishaya-BusinessOulu-Testimonia

Dlovan Ishaya, Senior Advisor, Business Development at BusinessOulu, Oct 2017

”Tecinspire gave us an inspiring and energetic presentation in our event. They guided our audience how to plan and deliver a perfect pitch and how to start from the idea to start-up and make a profitable business.”

BusinessOulu is responsible for implementing the city’s industry policies and providing companies with development services.


Jani Kaipainen CEO of MeKiwi and his testimonial

Jani Kaipainen, CEO at MeKiwi, Jun 2017

”Co-operation with Tecinspire was fluent and pleasant. Tecinspire implemented a backend service to www.edut.fi with great results. They worked proactively, which is always great for a successful outcome.”

MeKiwi is a trusted partner for Tecinspire and offers digital services like web design, app development and VR-services.


Juhani Lahdenperä, CEO at BSUM, testimonial for Tecinspire

Juhani Lahdenperä, CEO at BSUM, May 2017

”Tecinspire gave us a great consultation on our new service offering. With their help we created a killer business model, productized the service and defined outstanding customer benefits.”

BSUM is growth engine for Biotech startups. We were really pleased to outcome and can warmly recommend Tecinspire.


Juhani Lappalainen from PehuTec

Juhani Leppänen, Director of Sales & Marketing at PehuTec, Apr 2017

”Tecinspire joined our team to design architecture of new and innovative IoT solution. We got the best results by combining our expertise and were able to complete the design successfully in a very tight schedule. Our co-operation continues as Tecinspire participates also to development phase.”

PehuTec provides product development services for software design, electronics hardware design and mechanical engineering. Company is building various IoT solutions and brings digitalisation into new application areas.


Tuukka Visuri from Nukute

Tuukka Visuri, CEO at Nukute, Mar 2017

”Tecinspire created very nice and modern webpages for us. New pages are mobile friendly, super fast and well optimized: Compared to our old pages they are 83% less in size and are 55% faster!”

We are really pleased with Tecinspire and looking forward for further co-operation. We can warmly recommend their services. Nukute has an easy solution for sleeping disorders. See more: www.nukute.com


Testimonial from Kari Kivistö, CEO at Oulun Yritystakomo.

Kari Kivistö, CEO at Oulun Yritystakomo, Feb 2017

”Tecinspire advised a lot of startups and innovation groups during their time in Oulun Yritystakomo. They gave a very valuable insights in business planning, idea pitching and marketing.

Teemu’s vision and Kari’s technical skills together are a winning combination and I’m sure that they are heading for success.”


Testimonial by Iikka Mäntylä, CEO at Open Energy Evolution.

Iikka Mäntylä, CEO at Open Energy Evolution, Jan 2017

”Tecinspire helped us and many others during their startup phase. We got lots of support with our business plan and new ideas from them. They always keep their promises & get things done! Teemu’s personality is really inspiring, supporting and positive.

It was pleasure to develop our business with Tecinspire and I can warmly recommend their services. It was also amazing to see their own journey from idea to app & company in just a couple of months!”


Kiitos kaikista asiakaspalautteista! Lue tarkemmin, miten huolehdimme Tecinspirellä asiakastyytyväisyydestä.

Katso myös palveluistamme miten voimme auttaa yritystäsi uuteen nousuun digitalisaation polulla tai pirauttele Teemulle 050 547 9571.

×